Skip to content Skip to footer
welcome

Om mig

testa dina gränser, spring ditt första 5/10k lopp eller klara en triathlon/ultramarathon

Erfarenhet

löpning och utbildning

Jag har drygt 17 års erfarenhet inom löpning och senaste 10 år inom ultramaraton. Finisher till två Ironman där en av dessa var Swedeman Extreme Triathlon.

Just nu utbildar jag mig till personlig tränare på Bergqvist Yrkeshögskola i Linköping. Genom att kombinera min erfarenhet med teori hoppas jag bli ännu vassare på att testa och screena min kund. Med en funktionell synsätt kan jag jobba med ett brett spektrum av kunder.
Genom licensen, som är ackrediterad av EuropeActive och FRISK, får jag möjlighet att jobba i hela Europa.

Button's image
47139815

utmaningar

Att ge sig in i tuffa utmaningar kan ibland kännas väldigt svårt, för vissa till och med omöjligt.

 

Ofta är det för att man vet att utmaningen kräver mod och vilja, vilket man oftast har men dessa känslor gömmer sig bara bakom tvivel i sig själv och bristen på support som ger dig en putt i ryggen när den behövs. 

Jag har själv gett mig in i utmaningar där jag inte hade någon vägledning eller någon coach som kunde förklara för mig varför jag kände så som jag gjorde, så jag vet hur det känns. Men jag vet även att det bara krävs en liten putt i ryggen från rätt person för att skyhöja resultat och motivation. 

I många fall är man rädd att ge sig in på sin första tuffa utmaningen, när man gjort den första vågar man ta den andra, tredje och fjärde. Och det är just för att man har brist på kunskap och inte vet hur man ska göra första gången, vilket är naturligt. Det är där fördelarna av en coach visar sig då de varit i din situation innan.

 

Min historia

Min resa genom träning och sport började som många andras i ung ålder inom handboll, karate, taekwondo och sådana sporter.


Jag höll mig aktiv under mina tonår och testade till och med lite kickboxning. Såklart är det alltid kul att hålla på med massvis av olika sporter men när jag testade löpning visste jag att det var sporten för mig. 

Året 2005 var året jag fick intresset för löpning och det året var även mitt första lopp. Jag skulle springa 5 km, jag hade tränat ganska länge för detta lopp och kände mig redo. Men när loppet väl startade kom jag ut springandes för mitt liv i jakten på första plats, vilket visade sig vara ett stort misstag då jag blev helt utmattad bara efter några hundra meter. Jag kom in i mål nästintill krypandes, men jag lärde mig en viktig läxa: att ta det lugnt i starten och springa i sitt egna tempo, annars riskerar man att bränna ut sig själv och sabba sitt resultat i loppet. 

Att lära sig av sina misstag blev vardagsmat för mig, jag hade ingen som kunde lära mig eller ge mig tips på vad jag skulle göra i olika situationer, så jag fick helt enkelt ge mig in i dessa utmaningar och lära mig på mina egna misstag. Genom alla dessa år av löpning och resande från lopp till lopp har jag lärt känna massor av fantastiska människor och fått ta del av andra löpare och deras tips och trick och även gett ifrån mig mina egna. 

Man känner verkligen kärleken och gemenskapen när man dyker upp på lopp, vilket är en stor motivation för mig, man vill alltid gå tillbaka och uppleva samma lopp om och om igen. Att stå och vänta på startsignalen för ett stort lopp är verkligen en speciell känsla som alla borde få chansen att ta del av. Min familj är en av mina största motivationen, och jag förespråkar alltid att man ska hitta en balans mellan träning familj och jobb då jag anser att det är viktigt att ha tid med alla.

Varför jag?

målfokus

Du får bästa möjliga förutsättning för att nå ditt fulla potential. Du kommer få någon som bryr sig både om din träning och återhämtning. Med detta får du balans i det vanliga livet mellan jobb, familj och träning.

Under alla mina tävlingar har jag själv erfarit det mesta och lärt mig av mina egna misstag.

0 +
Genomförda ultramaraton
I ryggsäcken

Alla mina ultramarathon resultat finns på denna länk:

DUV Ultra Marathon Statistics (d-u-v.org) 

Branislav Pavic – Ironmanstatistik

Träna med oss

Bli mer produktiv med våra gruppträningar

Se kommande evenemang

Se din gruppträning i kommande evenemang och spara det i din kalender så du inte missar.

Go To Top